Naar ‘Wild’ kijken tussen het wild…

Foto: John Ponsteen

September geeft ons nog wat warme nazomerdagen na een bijzonder warme en droge zomer. Een prima zomer om lekker buiten naar een goede film te kijken. Over de hele Veluwe heen zijn in van half juni tot en met half september filmvoorstellingen geweest in buitenbioscopen. Allemaal door lokale organisatoren opgezet. En de vertoningen waren niet alleen gericht op toeristen, ook de bewoners van de Veluwe zelf konden genieten van de avonturen van het vossengezin!

Projectleider Marco Bod is enthousiast over het verloop van de WILD buitenbioscopen: “Los van de mooie bezoekcijfers die we hebben gehad, kregen we veel positieve reacties van de bezoekers. Deels over de mogelijkheid om een keer lekker buiten naar een film te kijken en deels over de film zelf. Het gevoel dat wat Luc Enting heeft gefilmd plaatsvindt in onze achtertuin en dat dat echt bijzonder is, wordt door heel veel mensen ervaren.”

Er waren 13 voorstellingen op tien Veluwse locaties in de periode van 21 juni tot en met 15 september en die trokken samen meer dan 4500 bezoekers. Van de betaalde voorstellingen was 80% uitverkocht…

Veel van organisatoren hebben de verbinding met andere ondernemers gezocht om de filmvoorstelling nog een extra Veluws tintje te geven. Zo zijn er verschillende wild-diners, wild-speurtochten en Veluwse markten aan de voorstelling gekoppeld. Verblijfsaccommodaties die de film buiten vertoonden, gebruikten de film ‘Wild’ om een speciale arrangementen met overnachting en diner op te stellen. In de promotie gaat het nog even door met het aandacht vragen voor wildbeleving. De speciale pagina van VisitVeluwe laat altijd het laatste aanbod zien.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.